WordPress

Hemsida Basic
11 990:-
Stilren hemsida
upp till 5 undersidor
10 st e-postkonton
Uppdatera själv via WordPress
Hemsida Large
17 995:-
Stilren hemsida
upp till 10 undersidor
50 st e-postkonton
Uppdatera själv via WordPress
E-handel
39 995:-
Stilren e-handel
upp till 6 undersidor
50 st e-postkonton
Uppdatera & lägg till produkter själv via WordPress

Hemsidor i WordPress

WordPress är världens mest använda system för att bygga hemsidor. WordPress kräver inga tidigare kunskaper inom programmering, hemsidor eller webbdesign i övrigt. Detta gör det möjligt för vem som helst att enkelt uppdatera sin hemsida.

Enkelheten med WordPress

WordPress är alltså mycket enkelt att lära sig och arbeta i. WordPress styrs via ett menysystem där man enkelt klickar sig fram till hemsidans olika delar för att göra uppdateringar, ändringar eller lägga till nya bilder. Vi levererar alla våra hemsidor tillsammans med inloggningsuppgifter, som kan användas ifrån vilken dator som helst. Fler tjänster för WordPress.

Wordpress

WordPress är utformat så att vem som helst kan skapa "Plugins" (tillägg). En mängd olika tillägg finns att ladda hem, både kostnadsfritt och kostnadsbelagda varianter. Dessa möjligheter är vad som gör WordPress till ett så otroligt flexibelt verktyg att arbeta i.

En av fördelarna med WordPress är den snabba tillgången för att göra administrativa förändringar och uppdateringar av webbplatsen. Inloggning på hemsidan kan ske från vilken dator som helst.

WordPress bygger på ett visuellt menysystem och kräver alltså inga direkta förkunskaper. Verktyget kan dock användas på mer avancerade sätt, vilket kan passa den mer kunnige användaren. Enkla uppdateringar som att ändra texter och bilder är dock något som alla med lite datorvana kan göra.

WordPress möjliggör en mycket billig drift av den egna webbplatsen. Beroende på vilken funktionalitet man vill ha kan de flesta problem lösas på många olika sätt. Exempelvis kan en e-handel drivas utan några direkta fasta kostnader.

WordPress är enkelt

Tack vare WordPress behöver man inte längre ha några förkunskaper för att underhålla och uppdatera en proffsig hemsida. Ändra själv via ett menysystem!

WordPress sparar tid

WordPress sparar tid tack vare möjligheten att snabbt logga in och göra nödvändiga uppdateringar & justeringar på hemsidan.

 Bli synlig på Google

Vi genomför en grund-optimering på alla våra hemsidor, vilket innebär att hemsidan blir synlig på Google och andra sökmotorer.